trendeaz

Expert Atom Muğla Bayiliği

Expert Atom Muğla Bayiliği

expert®Atom

BOR, LATEKS, SERAMİK VE TEFLON İÇERMEZ

İLERİ TEKNOLOJİ İLE ÜRETİLMİŞ, KONSANTRE PERFORMANS KATIKLARLA GÜÇLENDİRİLMİŞ OLAN EXPERT®ATOM MOTOR İÇERİSİNDEKİ AŞINMIŞ OLAN YERLERİ, ÇİZİKLERİ, İÇERİĞİNDE BULUNAN ÖZEL PARTİKÜLLERLE MİKRON BOYUTUNDA DOLDURARAK ONARIR.

motor

MOTORUN GÜCÜNÜ ARTTIRIR

expert®Atom motordan tek bir cıvata sökmeden %95 oranıyla revize ederek iyileştirir ve tekrar korumaya alarak motorun ömrünü uzatır ve kompresyon değerlerini yükseltir.

egsoz

EGZOZ EMİSYONUNU DÜŞÜRÜR

expert®Atom motorda oluşan duman ve yağ yakma sorununu çözer. Yağ yakan araçta oluşan mavi dumanı %95 oranına kadar minimize eder.

yatak sesi

MOTOR
YATAK SESİNİ AZALTIR

Yatak boşlukları motorda ses yaratır. expert®Atom bu boşlukları içerdiği 8-16 mikron aralığında yumuşak ve sentetik partiküllerle doldurarak sesi azaltır.

yakıt

YAKIT TASARRUFU SAĞLAR

expert®Atom kullanımı sonrasında pistonun daha verimli ve rahat çalışmasına destek olduğu için ekstra yakıt tasarrufu sunmaktadır.

duzensiz calisma

DÜZENSİZ ÇALIŞMAYI ÖNLER

expert®Atom LPG kullanımı, geç ve düzensiz bakım, motor iç aşınmaları, dikkatsiz kullanımlar gibi nedenlerle oluşan titreme ve düzensiz çalışmayı engeller.

yag

YAĞIN ÖMRÜNÜ UZATIR

expert®Atom Motor yağının direncini arttırarak yağın erken bozulmasını ve köpürmesini engeller, yağın daha uzun km. yol yapmasını sağlar.

conta

CONTA VE KEÇELERİ ONARIR

expert®Atom sertleşmiş conta ve keçeleri yumuşatarak yağ kaçaklarını önler.

Teklif Formu

    Whatsapp
    Eylül Otomotiv Ve Petrol Ürünleri
    Eylül Otomotiv Ve Petrol Ürünleri
    Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?